EL MARAVILLOSO MUNDO DE LOS CUENTOS

EL MARAVILLOSO MUNDO DE LOS CUENTOS
Cuentos,cuentos.....

viernes, 8 de enero de 2010

La fada i la duendecilla


Ja fa molts anys, en un país no gaire llunyà, vivien una comunitat de fades i de follets. En aquest poblat celebraven molt en gran l'arribada del Nadal, organitzaven festes, decoraven tot el poblat amb moltes llums i guarniments nadalencs. Ells tenien una dita "a Nadal pot passar de tot".


Diu la llegenda que en aquell poblat vivia una fada anomenada Lorena, era molt presumida i molt altiva, feia servir els seus poders a la seva conveniència. També, vivia una "duendecilla" anomenada Núria, coneguda per tots per la seva alegria i la seva bondat.

Al poblat, sempre hi havia una rivalitat entre fades i follets degut a que fa ja molts anys van tenir una gran disputa, que va acabar amb la seva amistat, però no tenien més remei que viure junts i en Nadal intentaven oblidar-se de tot.


La fada Lorena es va anar pel bosc a buscar romer i maduixes per a la gran festa de nit bona. De sobte, va començar a nevar, ella es va posar molt contenta perquè li encantava que nevés en Nadal i el poblat es veia com un gran mantell blanc que cobria les fredes nits d'hivern. El seu somriure va anar desapareixent a poc a poc en adonar-se que la neu queia cada cop més fort i estava tancant les sortides del bosc, quedant ella atrapada en la fosca nit. Va començar a tenir molt fred, cada vegada la nit es feia més fosca, el fred va envair la seva felicitat. L'única possibilitat de sortir d'allà era usant els seus poders, però quan ho va intentar, No li Funcionaven !!!!!!!!!..., llavors es va adonar que els havia malgastat en coses que no eren importants. Com ja havia après la lliçó, això va ser un càstig de la "duendecilla" a la fada, es va obrir una llum al cel i va deixar de nevar. Ella va poder sortir del bosc, es va sentir molt contenta perquè va comprendre que es mereixia un escarment per poder sentir-se millor com a fada.

Mentrestant, al poblat, Núria estava decorant la taula per sopar. Cuinava sense parar i al seu torn ho adornava tot amb molta delicadesa i gust. La "duendecilla" estava molt preocupada perquè no sabia si li donaria temps a acabar tot, de sobte va aparèixer la fada, carregada d'ornaments i fruits del bosc, per ajudar a la "duendecilla" a preparar el millor Nadal. Es va sorprendre al veure-la i comprés que no valia la pena estar enfadats, ja que convivint junts serien més feliços. Elles es van començar a riure a riallades, es van mirar als ulls per un instant i les dues repetien: tot pot passar per Nadal !!!!. Les rialles eren tan fortes que es van sentir a tot el poblat, així que van celebrar el Nadal més bonic, ara són el poblat més alegre de No molt llunyà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario